Poloiştii de la CSM Digi Oradea vor disputa în acest sfârşit de săptămână primele două jocuri din play-off-ul Superligii Naţionale. Astfel, vineri seară şi sâmbătă, formaţia pregătită de antrenorul Dorin Costrăş va primi replica celor de la Corona Sportul Studenţesc, în semifinalele competiţiei.

Ocupantă a celui de-al II-lea loc la încheierea sezonului regulat în Superliga Naţională de polo, formaţia orădeană va susţine primele meciuri din play-off-ul competiţiei pe teren propriu, urmând a evolua la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

Conform regulamentului competiţiei, se va juca după sistemul "cel mai bun din cinci partide" (prima echipă care ajunge la trei victorii este declarată învingătoare). În această serie de dispute cu cei de la Corona Sportul Studenţesc, avantajul terenului propriu aparţine formaţiei orădene, datorită clasării mai bune la încheierea sezonului regulat.

CSM Digi a obţinut 21 victorii şi a suferit şapte înfrângeri, iar Corona Sportul Studenţesc a avut 20 victorii şi a pierdut opt meciuri în actuala ediţie de campionat.

Prima confruntare dintre CSM Digi şi Corona Sportul Studenţesc este programată vineri seară, de la ora 19, în timp ce meciul al doilea se va desfăşura, sâmbătă, cu începere de la ora 12.

După cum anunţă organizatorii, intrarea va fi liberă la ambele jocuri.

De menţionat că în sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile. Astfel, în prima etapă, la Oradea, CSM Digi a câştigat prima partidă cu 7-5, pentru ca apoi să o piardă pe cea de-a doua cu 4-5. Apoi, în meciurile desfăşurate la Braşov, Corona Sportul Studenţesc a câştigat primul meci, scor 8-7, pentru ca CSM Digi să se impună în cel de-al doilea cu 6-4.

În cealaltă semifinală a Superligii Naţionale de polo se vor întâlni ocupantele lourilor 1 şi 4 după încheierea sezonului regulat, Steaua Stirom Bucureşti şi Dinamo Bucureşti.