Poloiştii de la CSM Digi Oradea s-au calificat în finala Superligii Naţionale, ediţia 2016-2017, după ce sâmbătă s-au impus în deplasare, în bazinul echipei Dinamo Bucureşti, cu scorul de 8-5, în meciul al treilea al semifinalei cu dinamoviştii.

Golurile echipei orădene la Bucureşti le-au reuşit: Tiberiu Negrean – 3, Nikola Radjen şi Andrei Prioteasa – câte 2, respectiv Ramiro Georgescu – 1.

Astfel, orădenii au 3-0 la întâlnirile directe cu Dinamo, după ce şi-au câştigat primele două meciuri de acasă, şi s-au calificat în finala Superligii Nationale, acolo unde, cel mai probabil, vor întâlni Steaua, echipă care conduce cu 2-0 în întâlnirile cu Corona-Sportul Studenţesc Bucureşti în cea de-a doua semifinală şi care sâmbătă, de la ora 17:30, dispută la Braşov meciul al treilea.

"Felicităm întreaga echipă pentru acest meci şi calificarea pe care ne-a adus-o aceasta victorie", a precizat, la finalul partidei de la Bazinul Dinamo, antrenorul secund al CSM-ului, Gheorghe Dunca.

Până la finala Superligii Naţionale, pentru poloiştii de la CSM Digi va urma, weekend-ul viitor, Cupa României, competiţie care se va desfăşura tot în Bucureşti, în Bazinul Steaua însă.

Pentru această competiţie, CSM Digi a fost repartizată în grupă alături de Dinamo Bucureşti şi Politehnica Cluj. Din cealaltă grupa vor face parte: Steaua Bucureşti, Corona Braşov-Sportul Studenţesc Bucureşti şi Rapid Bucureşti.