Echipa orădeană de polo CSM Digi va susține sâmbătă dimineața, acasă, cel de-al treilea meci al finalei Superligii Naționale, ediția 2016-2017, în compania bucureștenilor de la Steaua.

Partida este programată cu începere de la ora 11, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Pentru a spera în continuare la cucerirea titlului, orădenii trebuie să se impună în această partidă, fiindcă Steaua București conduce cu 2-0 la general, după ce a triumfat în partidele pe care le-a găzduit la finele săptămânii trecute. Rezultatele celor două confruntări din Capitală au fost 9-3 și 10-7 pentru gazde.

Se joacă pe sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Astfel, acest meci, al treilea, devine decisiv pentru CSM Digi. Elevii antrenorului Kalman Kadar au neapărat nevoie de victorie pentru a continua cursa pentru câștigarea celui de-al 10-lea titlu național din istorie.

Sâmbătă, însă, formația bihoreană va fi lipsită de aportul jucătorilor Nikola Radjen și Mihnea Chioveanu, suspendați ca urmare a celor întâmplate în primele două meciuri ale finalei.

Meciul nu va fi televizat, iar în cazul unei victorii a bihorenilor, jocul al patrulea se va disputa tot la Oradea, o zi mai târziu, duminică, de la aceeași oră, 11.