După ce au obţinut victorii pe linie până acum în actuala ediţie de campionat, poloiştii de la CSM Digi Oradea au o misiune foarte dificilă în acest sfârşit de săptămână.

Vineri şi sâmbătă seară, la Bucureşti, vor întâlni campioana ultimelor ediţii, Steaua, în cadrul etapei a 7-a din Superliga Naţională.

Mai întâi, cele două echipe se vor duela vineri, de la ora 20, iar partida revanşă este programată sâmbătă, cu începere de la ora 11.30.

Ambele dueluri sunt programate la bazinul Ghencea şi o dau favorită pe echipa gazdă, care este campioana en-titre şi care are un lot mai experimentat. Impulsionaţi însă de rezultatele de până acum, elevii antrenorului Dorin Costrăş vor încerca să obţină rezultate cât mai bune în această dublă.

Astfel, avem de-a face cu derby-ul Superligii Naţionale de polo în acest week-end, urmând a se întâlni echipele care şi-au adjudecat titlul naţional în ultimii 12 ani, dar şi formaţiile care ocupă şi în prezent primele locuri. De altfel, atât CSM Digi, cât şi Steaua sunt neînvinse în actuala ediţie de campionat. CSM Digi are 12 victorii din tot atâtea partide, după ce orădenii au învins de câte două ori pe Rapid Bucureşti, Crişul Oradea, Dinamo Bucureşti, Amefa Arad (în devans), Politehnica Cluj şi CSM Târgu Mureş. La rândul ei, Steaua are zece succese din zece meciuri disputate.