Clubul Sportiv Municipal Oradea a anunţat că, în sezonul 2017-2018, serviciile medicale pentru sportivii tuturor secţiilor vor fi asigurate de Spitalul Pelican, în urma unui parteneriat oficial încheiat între cele două părţi. 

Parteneriatul a fost anunţat încă de luna trecută, însă abia la finele săptămânii trecute colaborarea a fost oficializată.

"Baschetul, precum sportul în general este un vector al mişcării şi al sănătăţii. Credem în valorile pe care acest sport le aduce societăţii şi ne dorim ca un număr cât mai mare dintre noi să practice mişcarea, promovând astfel sănătatea prin sport. Tocmai de aceea am dorit să ne asociem imaginea în acest sezon cu un partener important, cu un nume puternic în medicina din Nord Vestul României! Este vorba despre Spitalul Pelican, cel mai mare şi modern spital privat de pe teritoriul României", se arată într-un comunicat al CSM Oradea.

Reprezentaţii clubului se arată "siguri că prin calitatea şi prin profesionismul serviciilor oferite, Spitalul Pelican va fi un partener de nădejde în întâmpinarea şi tratarea momentelor dureroase ale sportului, alături de sloganul: "Totul pentru Sănătatea ta!"".

Astfel, alături de DIGI, Spitalul Pelican a devenit un alt partener principal al CSM Oradea şi "va beneficia de un grad ridicat de expunere în cadrul jocurilor disputate de către echipa noastră, iar brandul "pelicanilor" va fi asociat cu brandul "leilor roşii"", după cum se mai menţionează în comunicat.

Spitalul privat nu va contribui, însă, şi cu bani în cadrul parteneriatului, acesta asigurând doar servicii medicale, care pot fi destul de costisitoare în cazul sportivilor profesionişti. "Toţi sportivii secţiilor CSM Oradea vor beneficia în sezonul 2017-2018 de cele mai bune servicii medicale din partea celor mai pricepuţi medici", susţine CSM.

Interesant este că acest parteneriat de tip "barter" a fost realizat în pofida faptului că Primăria Oradea, care finanţează activitatea CSM Oradea, are în subordine Sppitalul Clinic de Urgenţă şi Spitalul Municipal, în ale căror dotări s-au investit milioane de euro în ultimii ani.