Cu golgheterul Filip Gardasevic în componenţă, dar şi cu o altă concentrare faţă de ultima partidă, poloiştii de la CSM Oradea s-au impus, sâmbătă, de o manieră categorică în faţa celor de la Rapid Bucureşti, în meciul al doilea al finalei mici a campionatului Superligii Naţionale.

Desfăşurat la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, jocul s-a încheiat cu scorul de 25-8, după ce pe reprize se consemnat: 7-2, 5-1, 7-1 şi 6-4.

Deşi a fost un pic echilibrat, la început, meciul a fost la discreţia echipei bihorene, care s-a desprins după primele opt minute la cinci goluri, scor 7-2.

Golurile au continuat să curgă în poarta rapidistă şi în sfertul II, când CSM-ul a înscris de cinci ori şi s-a desprins pe tabelă la 12-3.

Sfertul al III-lea a fost dominat şi mai clar de elevii antrenorului Ciprian Cîmpianu, care au marcat de şapte ori, ducând scorul la un neverosimil 19-4, cu opt minute înainte de final.

Şi ultimul sfert a consemnat destule goluri, doar că de această dată au înscris şi giuleştenii de patru ori. CSM Oradea a dorit şi a reuşit, astfel, să se răzbune pe toate frustrările de la ultimele jocuri, oferindu-le fanilor o victorie reconfortantă.

Raportul întâlnirilor directe din finala mică a Superligii Naţionale de polo a devenit 2-0 pentru bihoreni, care mai au nevoie de un singur succes pentru a-şi adjudeca medaliile de bronz.

Meciul al treilea este programat pe 11 mai, la Bazinul Rapid din Capitală.

Sâmbătă, în duelul al doilea, marcatorii CSM-ului au fost Levente Vancsik, autor a 7 goluri, Filip Gardasevic cu 5 goluri, Istvan Szabo cu 3 goluri, David Belenyesi, Mihnea Gheorghe, Petar Velkic cu câte 2 goluri fiecare, Nichita Ilisie, Ferenc Czenk, Darian Luncan și Andrei Marinescu cu câte 1 gol.

De cealaltă parte, de la Rapid, Manuel Klutsch a fost cel mai eficace, cu 2 goluri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!