Cea de-a doua etapă a campionatului Superligii Naţionale la polo a opus sâmbătă, în Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", cele două echipe ale municipiului Oradea, CSU în calitate de gazdă, şi CSM, formaţie considerată oaspete de această dată.

Aşa cum era de aşteptat, CSM-ul, echipă mult mai experimentată, s-a impus destul de clar, cu scorul de 15-3, după un început în trombă.

De altfel, elevii antrenorilor Petar Kovacevic si Ciprian Cîmpianu şi-au tranşat partida încă din primul sfert, când au marcat de opt ori, timp în care nu au primit vreun gol. Apoi au redus tempoul, iar la pauza mare s-a intrat cu 9-1 pentru oaspeţi. Sfertul III a fost adjudecat clar de CSM, cu 4-1, care înaintea ultimelor opt minute de joc conducea cu 13-2.

În ultimul sfert, echipa orădeană angrenată şi în cupele europene a marcat de două ori, în timp ce CSU a înscris o singură dată, astfel că scorul final a fost 15-3 pentru CSM.

Formaţia pregătită de Petar Kovacevic rămâne liderul clasamentului noii ediţii a Superligii Naţionale, cu două victorii categorice la activ din două posibile.

De partea cealaltă, CSU Oradea a înregistrat două înfrângeri în două partide şi este în partea inferioară a ierarhiei.

În jocul de sâmbătă, pentru CSM Oradea au marcat: Filip Gardasevic – 4 goluri, Ivan Gusarov – 3 goluri, Levente Vancsik si David Belenyesi – câte 2 goluri, Adrian Păşcaluţă, Istvan Szabo, Ferenc Czenk şi Darian Luncan – câte 1 gol fiecare.

Din lotul CSM-ului pentru acest joc nu au făcut parte, însă: portarul Lazar Dobozanov, Tiberiu Negrean şi Mihnea Gheorghe.

Pentru CSM Oradea urmează acum cu adevărat trei meciuri în deplasare, dintre care două vor fi la Bucureşti, cu Steaua şi Sportul Studenţesc, în Superliga Naţională, iar apoi va veni duelul din Germania, cu Hannover 1898, în cadrul Champions League.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!