Poloiştii de la CSM Oradea au încheiat anul 2022 cu o victorie pe care au obţinut-o miercuri seară, la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în faţa concitadinei CSU Oradea. Meciul, care a contat pentru Superliga Naţională, s-a încheiat cu scorul de 17-5 pentru CSM, formaţie considerată oaspete la acest joc.

Meciul a fost controlat de elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor, care după primele două sferturi conduceau deja cu scorul de 12-0.

În jumătatea a doua vicecampionii au mai redus tempoul, iar cei de la CSU au reuşit să marcheze şi ei. De fapt, în sferturile III şi IV cele două echipe au marcat câte cinci goluri fiecare. Ca urmare, scorul final a fost 17-5 pentru CSM, care încheie anul cu 9 victorii din 10 meciuri în actualul sezon al Superligii Naţionale.

CSM Oradea se situează pe primul loc în Superligă, însă rivalii de la Steaua au mai puţine meciuri disputate.

În partida cu CSU Oradea, Silvian Colodrovschi a înscris cinci goluri, Andrei Marinescu a marcat de trei ori, Nichita Ilisie, Darian Luncan, Levente Vancsik au reuşit câte două goluri, iar Istvan Szabo, Vlad Dragomirescu şi Ferenc Czenk au înscris câte un gol fiecare pentru CSM. De partea cealaltă, Tommaso Insinna şi Patrick Dumitru au marcat de câte două ori pentru CSU Oradea.

După această dispută, cele două formaţii orădene de polo îşi întrerup activitatea, până după intrarea în noul an calendaristic.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!