Poloiştii de la CSM Oradea nu i-au menajat deloc pe concitadinii de la CSU Oradea, pe care i-au surclasat cu 27-1, vineri seară, în cadrul unui meci ce a contat pentru etapa a 6-a din Superliga Naţională.

Desfăşurată la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu", partida nu a avut istoric, trupa pregătită de Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor marcând gol după gol. La prima pauză tabela de marcaj indica scorul de 8-0, iar la jumătatea confruntării CSM conducea cu 12-0.

Abia în sfertul III jucătorii de la CSU au reuşit să înscrie, singurul lor gol, prin Tommaso Insinna, dar în acest timp CSM a mai marcat de şase ori, astfel că înaintea ultimului sfert scorul a devenit 18-1.

Nici în ultimele opt minute vicecampionii nu s-au relaxat şi au marcat pe bandă rulantă. Astfel au câştigat sfertul cu 9-0, iar meciul cu 27-1.

Cu acest succes, CSM Oradea a ajuns la şapte victorii din şapte partide, ocupând în continuare prima poziţie în clasament.

În jocul de vineri seară, golurile echipei CSM au fost marcate de: Filip Gardasevic - 7, Petar Velkic - 5, Nichita Ilisie - 4, Andrei Marinescu, Levente Vancsik, Ianis Soponar şi Darian Luncan - 2 goluri fiecare, David Belenyesi, Vlad Dragomirescu şi Mihai Fitero - 1 gol fiecare.

În următoarea dispută, CSM Oradea va întâlni în deplasare campioana en-titre, Steaua Bucureşti, într-un meci ce va avea loc pe data de 30 Noiembrie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!