Poloiştii de la CSM Oradea au fost învinşi, vineri seara, în semifinalele Cupei României, ratând prezenţa în ultimul act al competiţiei care în acest an se desfăşoară la Alba Iulia.

După ce s-au clasat pe locul 2 în Grupa B, bihorenii au dat peste Steaua în penultimul act, campioana en-titre. După un joc dificil pentru orădeni, Steaua s-a impus cu 10-6.

Meciul a fost controlat de bucureşteni, care au marcat primele trei goluri ale partidei, după care s-au desprins chiar la cinci goluri, scor 8-3. Spre finalul jocului, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu au mai redus din diferenţă, dar victoria a fost a Stelei.

Astfel, orădenii vor disputa finala mică a ediţiei din acest an a Cupei Românei, în compania celor de la Rapid Bucureşti, în timp ce în finala mare Steaua se va duela cu Dinamo.

În jocul de vineri seara, de la CSM Oradea, Kiril Rustamov a fost principalul marcator, cu 5 goluri înscrise. Celălalt gol l-a reuşit Bogdan Remeş. În disputa cu steliştii, jucătorul orădean Nichita Ilisie a fost eliminat. De la bucureşteni, Tudor Fulea a primit eliminare.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!