Poloiştii de la CSM Oradea au câştigat clar primele două partide de la turneul cu numărul 3 din Grupa valorică A a Superligii Naţionale, turneu care se desfăşoară la Bucureşti, în fieful celor de la Steaua.

Vineri seară, în primul meci, echipa orădeană a dispus de Rapid Bucureşti, cu scorul de 11-6, pentru ca sâmbătă seară să îi învingă şi pe cei de la Dinamo, cu 9-3.

În duelul cu giuleştenii, elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu şi Christian Sandor au început în forţă, conducând după opt minute cu scorul de 5-1, după care şi-au conservat avantajul. În pauza mare s-a intrat cu 6-2, iar înaintea ultimului sfert tabela indica scorul de 8-3 pentru CSM.

În disputa de vineri seară, Nichita Ilisie, Istvan Szabo şi Vlad Dragomirescu au marcat câte două goluri pentru CSM, iar Mateja Asanovic, Silvian Colodrovschi, Levente Vancsik, Bogdan Remeş şi Andrei Marinescu şi-au trecut în cont câte un gol.

În celălalt meci al primei etape, gazdele de la Steaua au învins Dinamo cu 14-6.

Sâmbătă seară, în runda a doua, Steaua a surclasat Rapidul cu 21-3, pentru ca apoi să urmeze confruntarea dintre CSM Oradea şi Dinamo.

De această dată, jocul a demarcat sub semnul echilibrului, cu Dinamo la conducere în primele minute, scor 1-0 şi 2-1. CSM-ul a replicat apoi şi a reuşit să conducă cu 5-2.

În sfertul III, fiecare echipă a înscris câte un gol, pentru ca ultimele opt minute să aducă detaşarea CSM-ului, iar partida s-a încheiat rezultatul de 9-3.

De această dată, Vlad Dragomirescu a marcat de trei ori pentru CSM Oradea, Mateja Asanovic a înscris şi el de două ori, iar Tiberiu Negrean, Mihnea Gheorghe, Istvan Szabo şi Nichita Ilisie au marcat câte un gol.

Înaintea ultimei etape a turneului de la Bucureşti, CSM Oradea rămâne pe locul II, la 3 puncte în spatele Stelei.

Duminică, de la ora 12, este programat derby-ul Steaua - CSM Oradea. Meciul poate fi văzut în transmisiunea în direct de pe canalul YouTube al Federaţiei Române de Polo.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!