Poloiştii de la CSM Oradea au câştigat ultimul joc de la turneul internaţional amical care s-a desfăşurat în acest sfârşit de săptămână la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”. Duminică, trupa bihoreană s-a impus cu scorul de 11-5 în faţa celor de la Dinamo Bucureşti şi, astfel, s-a clasat pe locul II la Memorialul „Andrei Drăghici”.

Jocul cu dinamoviştii a fost echilibrat în primul sfert şi la începutul celui de-al doilea, după care, treptat, elevii antrenorului Ciprian Cîmpianu şi-au impus superioritatea valorică şi au câştigat la o diferenţă de şase goluri. Pe reprize s-a consemnat: 3-4, 4-1, 3-0 şi 1-0.

Marcatorii formaţiei bihorene în acest duel au fost: Levente Vancsik şi David Belenyesi – autori a câte 3 goluri, Istvan Szabo – cu 2 goluri, Tiberiu Negrean, Petar Velkic şi Bogdan Remeș – cu câte 1 gol fiecare.

Astfel, CSM Oradea a încheiat turneul pe locul II, cu două victorii și o înfrângere. Echipa maghiară Miskolc a câștigat turneul, trecând în prima partidă a zilei de duminică cu scorul de 20-10 de Vojvodina Novi Sad. Echipa sârbă s-a clasat pe locul III, cu o victorie, în timp ce Dinamo a ocupat locul IV, fără vreo victorie.

În cadrul festivităţii de premiere, organizatorii l-au premiat şi pe Cristian Drăghici, tatăl lui Andrei Drăghici, tânărul poloist orădean căruia i-a fost cinstită memoria cu ocazia acestui turneu.

Pentru poloiştii de la CSM Oradea urmează startul oficial în sezonul competițional 2023-2024. Astfel, la finele săptămânii viitoare, în perioada 8-10 septembrie, trupa pregătită de Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor va găzdui turneul de calificare LEN Champions League, tot la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!