Poloiştii de la CSM Oradea au mers din victorie în victorie la primul turneu al Superligii Naţionale de la Focşani şi, sâmbătă, au obţinut un nou succes. De această dată, trupa pregătită de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu au întâlnit echipa Dinamo, pe care au reuşit s-o învingă la o diferenţă de şase goluri, cu scorul de 10-4.

Partida a fost la discreţia orădenilor, care şi-au adjudecat toate cele patru sferturi, cu 1-0, 3-2, 3-1 şi 3-1.

Deşi jocul a debutat modest, cu un singur gol în primele opt minute, până la pauza mare CSM a ajuns să conducă cu 4-2, pentru a se desprinde şi mai clar în sfertul III, în ultima pauză orădenii conducând pe tabelă cu 7-3.

Marcatorii echipei formaţiei CSM au fost de această dată: Vlad Georgescu și Dragoljub Rogac cu câte  3 goluri, Silvian Colodrovschi, autor a 2 goluri, Albert Alexandru Vătrai și Ferenc Czenk cu câte un  gol fiecare.

Astfel, înaintea derby-ului de duminică cu Steaua, CSM Oradea are o linie de clasament perfectă, cu 5 victorii din 5 jocuri şi punctaj maxim. Cum însă şi bucureştenii de la Steaua au reuşit acelaşi număr de puncte, 15, cele două formaţii îşi împart primele poziţii ale clasamentului, urmând ca duminică, în jocul programat de la ora 12, să se decidă echipa care încheie turneul pe primul loc.

Şi jocul de duminică, de la ora 12, dintre CSM Oradea şi Steaua Bucureşti va fi transmis în direct de Look Sport.