Tinerii poloişti de la CSM Oradea au obţinut cinci victorii şi două rezultate de egalitate la faza finală a Campionatului Naţional de Juniori II şi s-au clasat pe locul al 4-lea, ratând podiumul.

Turneul final retur a avut loc în weekend la Bazinul Steaua din Bucureşti, iar aici echipa antrenată de Christian Sandor, Ivan Fejer şi Sandor Nagy a înregistrat două victorii, două rezultate de egalitate şi o înfrângere.

CSM Oradea a debutat cu dreptul la turneul bucureştetean, învingând CSM Cluj-Napoca, cu scorul de 12-6, după care a cedat cu 9-12 în faţa Stelei, pentru a învinge apoi concitadina Crişul Oradea, cu 10-6. În penultimul joc, cei de la CSM s-au duelat cu Triumf Bucureşti, remizând cu scorul de 6-6, pentru ca în etapa finală să încheie, de asemenea, la egalitate, 7-7 cu Dinamo. 

În partida de duminică cu dinamoviştii, Mihai Fitero a înscris de cinci ori în poarta adversă, iar Cristian Burlea şi Andrei Marinescu au marcat câte un gol fiecare pentru CSM Oradea. În replică, Vlad Ristea a marcat de două ori pentru Dinamo. 

Astfel, CSM-ul a ratat podiumul şi s-a situat pe locul al IV-lea.

Oradea a avut totuşi un reprezentant pe podium, pe Horaţiu Mureşan, care a cucerit medalia de aur cu Steaua și a fost desemnat cel mai bun portar al competiţiei.

Formaţia antrenată de Christian Sandor, Ivan Fejer şi Sandor Nagy a evoluat în următoarea alcătuire la acest eveniment: Marcu Szilagyi, Cristian Burlea, Benett Bajusz, Bogdan Ţecu, Silviu Luca, Martin Antoniu, Mark Tokai, Christian Acatrinei, Andrei Marinescu, Raul Şandru, Ianis Soponar, Mihai Fitero, Marius Borbei, Balint Borbely, Balthasar Majoros Garofeanu, Alex Nagy şi David Balog.

Reamintim că această generaţie de la CSM Oradea a fost campioană naţională la Juniori III în sezonul precedent, iar acum a parcurs primul sezon la Juniori II. De asemenea, a obţinut calificarea la turneul final al categoriei Juniori I în acest sezon competiţional.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!