Prima ediţie a Memorialului Andrei Drăghici la polo, turneu internaţional cu caracter amical, a continuat sâmbătă seara la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

După victoria clară din prima zi, CSM Oradea nu a mai reuşit acelaşi joc în confruntarea cu maghiarii de la Miskolc şi a cedat cu scorul de 10-15, după ce doar în primul şi cel de-al doilea sfert s-a bătut de la egal la egal cu adversarul. 

Trebuie precizat însă că antrenorii echipei bihorene au oferit multe minute şi mai tinerilor componenţi ai echipei, iar acest lucru s-a văzut, în special în jumătatea a doua, când s-au marcat multe goluri uşoare.

Primul sfert a fost câştigat de maghiari cu 4-3, după care în pauza mare s-a intrat cu 6-5 pentru Miskolc, pentru ca în sfertul III echipa din ţara vecină să se distanţeze pe tabelă, după ce a marcat patru goluri consecutive, iar CSM a înscris doar o dată, prin Levente Vancsik.

În ultimele opt minute, ambele echipe au înscris goluri, dar diferenţa de pe tabelă s-a menţinut aceeaşi, iar în final cei de la Miskolc s-au impus la o diferenţă de cinci goluri, cu scorul de 15-10.

Golurile CSM-ului au fost marcate în acest meci de: Nichita Ilisie – 3, Levente Vancsik – 3, David Belenyesi – 1, Tiberiu Negrean – 1, Istvan Szabo – 1 şi Ferenc Czenk – 1 gol.

De la formaţia maghiară, Krasznai Bendeguz, Sebastian Oltean şi Hegedus Bence au înscris câte 3 goluri.

În celălalt meci al etapei a II-a a Memorialului Andrei Drăghici, Vojvodina Novi Sad s-a impus cu scorul de 13-8 în faţa celor de la Dinamo Bucureşti.

După două zile de turneu, pe primul loc se află Miskolc, cu două victorii, în timp ce CSM Oradea şi Vojvodina Novi Sad au câte o victorie şi o înfrângere, iar Dinamo este pe locul 4, cu două înfrângeri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!