Aşa cum era de aşteptat, handbaliştii de la CSM Oradea au avut parte de un joc extrem de dificil, sâmbătă, la Odorheiu Secuiesc, pe terenul liderului play-off-ului Diviziei A.

Partida, care a contat pentru etapa a 10-a, a fost aprig disputată în prima sa parte, dar gazdele s-au desprins în partea a doua, iar la final s-au impus cu scorul de 44-35.

Jocul a avut două reprize diametral opuse. În prima a rezultat o confruntare foarte disputată, cu momente de superioritate din partea elevilor antrenorului Cosmin Liberț. În acest fel, CSM Oradea s-a desprins la 7-4 în debutul întâlnirii și a fost în avantaj până la scorul de 13-11. Apoi însă, gazdele au trecut în avantaj în minutul 20 și nu l-au mai cedat până la final.

Jucătorii echipei bihorene au rămas aproape de adversar până la pauză, când scorul a fost 21-18 în favoarea gazdelor. 

În repriza secundă, liderul şi-a arătat forţa şi a controlat jocul, desprinzându-se chiar la zece goluri, în minutul 42, scor 32-22. 

Până la final orădenii nu au mai reuşit să revină, decât să mai reducă din handicap, astfel că ultima sirenă a consemnat rezultatul de 44-35 în favoarea gazdelor.

După acest eşec, CSM Oradea rămâne cu 13 puncte pe locul 3, dar a fost egalată acum de CSM Făgăraş, care a câştigat la limită, cu 35-34, pe terenul celor de la CSO Teutonii Ghimbav.

Într-o altă partidă, CSM Alexandria s-a impus cu 29-25 pe terenul echipei din Medgidia.

În partida de sâmbătă de la Odorhei, Alexandru Farcaș și Ciprian Aungurenci au fost principalii marcatori ai echipei bihorene, cu câte opt goluri fiecare. I-au urmat: Viorel Boșca cu șase goluri, Deniss Kirsch cu patru reuşite, Csongor Szasz, Alexanru Popa și Emilian Turcu cu câte trei goluri. De la învingători, cel mai eficace a fost Feliciano Nunes Couveiro, cu 10 goluri.

În etapa viitoare, joi, 18 aprilie, de la ora 17:30, CSM Oradea va evolua acasă, la Arena Antonio Alexe, în compania celor de la CSM Reșița.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!