Poloiştii de la CSM Oradea au debutat cu stângul în finala ediţiei 2020-2021 a Superligii Naţionale.

Vineri, în primul joc al confuntărilor cu Steaua, elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu au fost învinşi de bucureşteni la o diferenţă de patru goluri, cu scorul de 8-4.

Meciul s-a desfăşurat în bazinul Steaua şi a putut fi urmărit pe micul ecran în transmisiunea Look Sport.

Gazdele şi-au adjudecat primele trei sferturi cu 2-1, 3-0 şi 2-1, doar ultimele opt minute fiind câştigate de orădeni, cu 2-1.

Bihorenii au marcat primii, dar replica a venit imediat şi, mai mult, steliştii au înscris următoarele şase goluri, pentru a se desprinde decisiv. La pauza mare conduceau cu 5-1, iar înaintea ultimului sfert cu 7-2.

Consolarea orădenilor a venit pe final, CSM-ul a terminând mai bine jocul, dar nu a reuşit decât să se apropie ameninţător pe tabela de marcaj, iar Steaua a stabilit scorul final, 8-4.

Bucureştenii conduc, astfel, la întâlnirile directe din finală cu 1-0, urmând a găzdui şi meciul 2, sâmbătă, de la ora 11.

În partida de vineri, golurile CSM-ului au fost marcate de Vlad Georgescu şi Silvian Colodrovschi, care au reuşit câte o dublă. De la Steaua, cel mai eficace a fost Tudor Fulea, autor a trei goluri.

Şi meciul 2 al finalei Superligii Naţionale de polo va fi transmis în direct de Look Sport. Sistemul de disputare al finalei este cel mai bun din cinci partide.