Deşi au sperat că poate în ultimul joc al anului 2022 vor obţine prima victorie în campionatul Ligii Zimbrilor, handbaliştii de la CSM Oradea au trebuit să se recunoască învinşi şi sâmbătă seara, în deplasare, la Vaslui, în faţa echipei locale, CSM.

Aşa cum s-a întâmplat şi în tur, la Oradea, şi de această dată handbaliştii formaţiei bihorene au cedat la limită, de această dată cu scorul de 24-25.

A fost însă un meci echilibrat, pe parcursul căruia ambele echipe s-au aflat la conducere. Elevii antrenorului Cosmin Liberţ s-au aflat de mai multe ori în avantaj pe tabela de marcaj pe parcursul primei reprize, dar în cele din urmă în pauză s-a intrat cu avantajul de două goluri al gazdelor, CSM Vaslui, care a terminat bine prima jumătate, desprinzându-se la 14-12.

Repriza a doua i-a avut în permanenţă la conducere pe vasluieni, dar orădenii nu au cedat și au înscris ultimele trei goluri ale partidei, numai că nu au putut anula înregul deficit, iar gazdele au câştigat partida cu scorul de 25-24.

Astfel, CSM Oradea încheie anul 2022 pe ultimul loc în Liga Zimbrilor, fără vreun punct acumulat.

În partida de sâmbătă seara, care a contat pentru etapa a 15-a a competiţiei, Oleksandr Starchenko și Emilian Turcu au fost principalii marcatori ai echipei orădene, cu câte 5 goluri. Alex Farcaș și Viorel Boșca au marcat şi ei câte 4 goluri, iar Valentin Ivancenco și Borivoje Djukic au înscris de câte 2 ori pentru CSM Oradea. De la gazde s-a remarcat în mod special Chiratcu, autor a 6 goluri.

CSM Oradea rămâne fără punct în clasament la încheierea meciurilor din anul calendaristic 2022. După această etapă, campionatul Ligii Zimbrilor intră în pauză, urmând a se relua la începutul lunii februarie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!