Poloiștii de la CSM Oradea au mai pierdut o dată în fața celor de la Dinamo București. De această dată, eșecul s-a produs miercuri seara, în primul joc din faza semifinalelor ediției 2023-2024 a Superligii Naționale.

Desfășurat la București, meciul s-a încheiat cu victoria dinamoviștilor cu scorul de 10-8, la capătul unei dispute extrem de echilibrate.

Tabela de marcaj a consemnat multe schimbări de situație. Dinamo a înscris prima, după care CSM-ul a venit la conducere. Au urmat alte schimbări la conducere, iar orădenii s-au desprins la 5-3. Numai că, până în pauza mare, Dinamo a întors iar balanța în favoarea sa, la jumătatea partidei consemnându-se scorul de 6-5 pentru bucureșteni.

În sfertul III, situația a devenit egală de două ori, la 6 și 7, după care gazdele au marcat de trei ori consecutiv și s-au desprins decisiv. Ultima reușită a aparținut orădenilor, iar jocul s-a încheiat cu scorul de 10-8, Dinamo făcând un prim pas către calificarea în finală. 

Meciul al doilea al semifinalei va avea loc la Oradea, miercuri, 10 aprilie, de la ora 19, pentru ca jocul al treilea, dacă va mai fi nevoie de el, să se desfășoare din nou la București, pe 17 aprilie.

În disputa de miercuri seara, marcatorii echipei orădene au fost: David Belenyesi și Mihnea Gheorghe, autori a 2 goluri, Tiberiu Negrean, Petar Velkic, Nichita Ilisie și Bogdan Remeș – cu câte 1 gol fiecare. De la Dinamo, Cosmin Radu a înscris de 3 ori, fiind cel mai bun marcator.

După cum anunță clubul orădean, jucătorul muntenegrean al CSM-ului, Filip Gardasevic, a primit decizia de suspendare pentru patru etape din partea Comisiei de Apel a Federației Române de Polo chiar în ziua meciului de miercuri și va absenta și la următorul joc.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!