Poloiştii de la CSM Oradea au cedat, sâmbătă seară, şi cel de-al doilea joc de la turneul de calificare din Liga Campionilor Europeni, turneu care are loc în acest sfârşit de săptămână la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”.

Vicecampioana României s-a duelat de această dată cu formaţia italiană CC Ortigia, în faţa căreia a cedat la o diferenţă de şapte goluri, scor 7-14. Pe reprize s-a consemnat: 4-3, 1-3, 2-6 și 0-2.

Jocul a început de-o manieră echilibrată, echipa orădeană câştigând primul sfert cu scorul de 4-3. În secvenţa a doua trupa pregătită de antrenorul Ciprian Cîmpianu a înscris un singur gol și a primit trei, fapt care a făcut ca în pauza mare să se intre cu un avantaj minim al italienilor, scor 5-6.

În jumătatea secundă, cei de la Ortigia s-au desprins decisiv, au câştigat sfertul III cu 6-2, iar în ultimele opt minute jucătorii de la CSM nu au mai reuşit să înscrie deloc, în timp ce italienii şi-au mărit avantajul, câştigând la o diferenţă de şapte goluri, scor 7-14.

Cele mai multe goluri în partida de sâmbătă le-a reuşit pentru CSM Filip Gardasevic, care a înscris de trei ori. David Belenyesi și Mihnea Gheorghe au înscris şi ei de câte două ori, în timp ce de la italieni Andria Bitadze și fostul jucător al CSM-ului, Yusuke Inaba au marcat câte 3 goluri.

În celălalt meci al etapei a doua a turneului, sâmbătă, Vouliagmeni NC a învins la o diferenţă de două goluri echipa Primorje EB Rijeka, cu scorul de 14-12.

Cu o etapă înainte de final, în clasament, Vouliagmeni NC ocupă primul loc, cu două victorii,  CC Ortigia şi  Primorje Rijeka au câte o victorie şi o înfrângere, în timp ce pe locul IV, CSM Oradea are două înfrângeri.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!