Handbaliştii de la CSM Oradea au rămas fără punct cucerit în acest început de campionat al Ligii Zimbrilor şi după meciul de sâmbătă, pe care l-au avut acasă, cu cei de la CSM Bacău.

Desfăşurat la Arena Antonio Alexe, jocul a consemnat victoria formaţiei oaspete, care s-a impus la o diferenţă de trei goluri, cu scorul de 29-26, după ce şi la pauză aceştia conduceau, cu 15-13.

Din păcate, partida a debutat modest pentru formația orădeană, care a încasat primele două goluri ale jocului în condițiile în care a beneficiat de o superioritate numerică încă de la începutul confruntării.

Apoi, handbaliştii formaţiei din Bacău s-au menţinut în avantaj, ba chiar au reuşit să se desprindă la cinci goluri diferenţă, scor 8-3, în minutul 9. A urmat însă o replică bună a trupei bihorene, care s-a apropiat la un singur gol, scor 10-11, în minutul 24.

Deşi s-au menţinut la un singur gol în spatele adversarilor, jucătorii echipei orădene s-au văzut conduşi cu două goluri la pauză, după ce moldovenii au înscris ultimul gol al primei reprize, pentru a stabili scorul la 13-15.

Din păcate, nici debutul reprizei secunde nu a fost unul bun pentru gazde, în timp ce băcăuanii au profitat şi s-au distanţat la patru goluri pe tabelă. Totuşi, a urmat o replică bună a elevilor antrenorului George Tăutu, care s-au apropiat din nou la un gol, însă finalul de joc a aparţinut echipei din Bacău, care a câştigat cu 29-26.

Din păcate, CSM Oradea rămâne fără vreun punct în actuala ediţie a Ligii Zimbrilor, deşi a disputat până în prezent cinci partide.

În jocul cu echipa băcăuană, Valentin Ivancenco a înscris de cinci ori pentru CSM Oradea, iar Ciprian Aungurenci a reuşit şi el patru goluri. În total, zece jucători de la formaţia bihoreană au înscris în acest meci.

De menţionat însă că antrenorii George Tăutu şi Cosmin Liberţ nu s-au putut baza la acest meci pe serviciile jucătorilor Radic şi Boșca, ambii accidentaţi.

În următorul joc, CSM Oradea va întâlni, vineri, 23 septembrie, în deplasare, echipa Potaissa Turda.


Etapa a 4-a a Ligii Zimbrilor la handbal:

Duminică, 4 septembrie

CSM Odorheiu Secuiesc – Dinamo Bucureşti 28-43

Vineri, 16 septembrie

CSM Bucureşti – CSM Vaslui  33-29

CSU din Suceava – SCM Politehnica Timişoara 34-25

Sâmbătă, 17 septembrie

Minuar Baia Mare – CSM Constanţa 24-23

CSM Oradea – CSM Bacău 26-29

Duminică, 18 septembrie, ora 18:30

CSM Focşani – HC Buzău

Luni, 19 septembrie, ora 17:30

CSA Steaua Bucureşti – Potaissa Turda


Clasament:

1. Dinamo Bucureşti                          15 puncte

2. Minaur Baia Mare                            9 puncte

3. CSM Constanţa                                 9 puncte

4. CSM Bucureşti                                   9 puncte

5. Potaissa Turda                                     6 puncte

.............................................................................

13. CSM Oradea                                    0 puncte

14. CSM Odorheiu Secuiesc                   0 puncte

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!