Handbaliştii de la CSM Oradea au pierdut şi cel de-al doilea joc pe care l-au disputat la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Naţională.

Sâmbătă, în etapa a II-a a turneului de la Ghimbav (judeţul Braşov), echipa orădeană a primit replica formaţiei SCM Timişoara, o altă echipă venită la baraj din Liga Naţională.

Partida s-a încheiat cu victoria clară a bănăţenilor, care s-au impus la o diferenţă de 15 goluri, cu scorul de 38-23.

După cum o arată şi scorul, partida a fost controlată de timişoreni, care s-au desprins la şase goluri, scor 18-12 la jumătatea confruntării. 

Din păcate pentru orădeni, ecartul a crescut semnificativ în partea a doua, timp în care CSM-ul a întâmpinat probleme în ambele faze ale jocului. SCM Politehnica Timişoara şi-a crescut avansul, iar în cele din urmă s-a impus cu 38-23.

De la CSM Oradea, George Breban a fost cel mai eficace în acest joc, cu cinci goluri marcate. L-au urmat Szasz Csongor şi Benjamin Szabo, autori a câte patru goluri. De partea cealaltă, de la timişoreni, Trif a fost principalul marcator, cu şase goluri.

Vă reamintim că şi în prima etapă a turneului CSM Oradea a cedat, cu 26-35, în faţa echipei CSM Bacău.

În cealaltă partidă a etapei a II-a, de sâmbătă, CSM Bacău a dispus de CSM Sighişoara cu 28-26.

În urma acestor rezulate, CSM Oradea nu mai are nicio şansă de promovare. De altfel, situate pe primele două locuri după două etape, SCM Politehnica Timişoara şi CSM Bacău şi-au asigurat deja rămânerea în primul eşalon.

În ultima etapă, CSM Oradea se va lupta cu CSM Sighişoara pentru locul 3 al turneului.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!