Formaţia CSM Oradea a suferit, luni, surprinzător, primul eşec din noua ediţie a campionatului Diviziei A la handbal masculin. Formaţia antrenată de George Tăutu a evoluat la Sibiu, pe terenul ultimei clasate, echipa locală HC, în faţa căreia a fost nevoită să se recunoască învinsă la o diferenţă de trei goluri.

Jocul, care s-a desfăşurat la Sala Transilvania din Sibiu şi a contat pentru etapa a 5-a din Seria D a eşalonului secund, s-a încheiat cu scorul de 32-29 în favoarea gazdelor.

Echipa sibiană a condus ostilităţile, câştigând prima repriză cu scorul de 19-17. În repriza secundă, însă, după cum relatează şi site-ul clubului CSM Oradea, defensivele ambelor formaţii au fost mai bune. Sibienii au înscris totuşi şi de această dată de mai multe ori, şi astfel, în final s-ay imps cu scorul de 32-29.

Chiar dacă acesta a fost cel de-al doilea eşec consecutiv în toate competiţiile pentru CSM în acest sezon, orădenii rămân pe primul loc în clasamentul Seriei D a campionatului Diviziei A, cu 12 puncte.

În celelalte două dispute ale etapei a 5-a din această serie, CSM Sighişoara s-a impus în deplasare, cu scorul de 19-16, pe terenul celor de la AHC Potaissa II Turda, în timp ce HC Szejke Odorhei a învins cu 31-20 formaţia CS Minaur II Baia Mare

În ierarhia la zi, CSM Oradea, cu 12 puncte, este urmată de HCM Sighişoara, care a totalizat 9 puncte şi de HC Szejke Odorhei, cu 7 puncte.

După această rundă, competiţia ligii secunde a handbalului masculin românesc se va întrerupe pentru o săptămână, etapa a 6-a urmând a fi programată la finele primei săptămâni din luna noiembrie, atunci când CSM Oradea va juca în deplasare, cu HC Szejke Odorhei.