Handbaliştii de la CSM Oradea vor continua în acest sfârşit de săptămână seria jocurilor din cadrul play-off-ului de promovare în Liga Naţională. De această dată, trupa pregătită de antrenorul George Tăutu va evolua pe teren propriu, la Arena Antonio Alexe, duminică, de la ora 14:30.

Bihorenii vor primi replica formaţiei CSM Sighişoara, într-o partidă ce va conta pentru etapa a 11-a a play-off-ului.

În urma eşecului de săptămâna trecută de la Reşiţa, orădenii au căzut în clasament, fiind întrecuţi de adversarii de duminică. Cei de la CSM Sighişoara au în zece partide disputate până acum 15 puncte, ca urmare a faptului că au înregistrat în total cinci victorii şi cinci înfrângeri.

CSM Oradea are numai 14 puncte, după patru victorii, două rezultate de egalitate şi patru înfrângeri, în cele zece dispute susţinute în play-off.

Se anunţă un meci disputat şi prin prisma faptului că problemele de efectiv continuă să afecteze echipa bihoreană. De altfel, este cert că la ora meciului trupa orădeană nu va putea alinia o formulă completă. Totuşi, chiar şi aşa, CSM Oradea va încerca să obţină victoria şi să revină pe un loc ce asigură prezenţa la barajul pentru promovare.

De altfel, în meciul tur, de la Sighişoara, bihorenii s-au impus la o diferenţă de două goluri, cu scorul de 25-23.

Etapa a 11-a din play-off-ul Diviziei A la handbal masculin a debutat vineri, când CSM Reşiţa a câştigat cu scorul de 34-29 jocul de acasă cu CSM Odorheiu Secuiesc. Sâmbătă, într-o altă partidă, CS Medgidia a a dispus tot pe teren propriu de CSM Făgăraş, cu scorul de 28-25.

Intrarea spectatorilor la meciul de duminică, ora 14:30, de la Arena Antonio Alexe, este liberă.

Intrarea la meciul de la Oradea este liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!