Poloiştii de la CSM Oradea încep miercuri seară seria jocurilor din play-offul Superligii Naţioanale, ediţia 2023-2024. În semifinale, formaţia bihoreană întâlneşte Dinamo Bucureşti, într-o confruntare care se dispută după sistemul 2 din 3. Astfel, cine câştigă două jocuri dintre cele trei programate se califică pentru ultimul act al campionatului.

Întrucât echipa orădeană s-a clasat pentru prima dată după mulţi ani pe locul 3 în sezonul regulat al Superligii Naţionale, CSM Oradea va începe seria jocurilor cu Dinamo în deplasare. Astfel, primul duel Dinamo – CSM este programat miercuri de la ora 20:30 la Bucureşti.

Meciul al doilea al semifinalei va avea loc la Oradea peste o săptămână, miercuri, 10 aprilie, iar jocul al treilea, dacă va mai fi nevoie, din nou la Bucureşti, pe 17 aprilie.

De menţionat că Biroul Federal al Federației Române de Polo a modificat calendarul competițional după ce echipa națională a României a fost invitată să participe la Jocurile Olimpice.

Astfel, turneele pe grupe valorice, inițial anunțate în competiție, au fost anulate. Ca urmare, play-offul demarează imediat după încheierea etapelor săptămânale.

Dacă CSM Oradea s-a situat pe locul 3 la finalul sezonului regulat al Superligii Naţionale, în schimb Dinamo este revelaţia acestui sezon şi s-a clasat pe locul 1.

De menţionat că în sezonul regulat cele două și-au împărțit victoriile, fiecare valorificându-şi avantajul terenului propriu.

În cealaltă semifinală, Steaua București, de pe locul 1, se duelează cu Rapid București, clasată pe locul 4. Primul joc are loc în bazinul Stelei.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!