Handbaliştii de la CSM Oradea îşi încep seria jocurilor oficiale din noul an. Prima dispută din 2023 pentru trupa bihoreană este şi cea mai dificilă, întrucât întâlneşte campioana şi liderul autoritar al clasamentului la zi din actuala ediţie de campionat. Astfel, marţi, cu începere de la ora 18, la Arena Antonio Alexe va veni Dinamo Bucureşti.

Partida, care contează pentru etapa a 20-a a campionatului Ligii Zimbrilor şi care ar fi trebuit să aibă loc la începutul lunii martie, se dispută în devans, întrucât formaţia bucureşteană este angrenată în cupele europene.

Vă reamintim că în turul campionatului, într-un alt joc desfăşurat în devans, pe data de 29 august, cei de la Dinamo s-au impus la o diferenţă de patru goluri, la Bucureşti, cu scorul de 34-30, după o evoluţie surprinzător de bună pe care au avut-o handbaliştii orădeni.

Din păcate, de atunci jucătorii formaţiei orădene nu au mai reuşit să acumuleze vreun punct şi au încheiat stagiunea de toamnă pe ultimul loc în ierarhia Ligii Zimbrilor, fără vreun punct.

La polul opus, Dinamo a fost singura echipă care a câştigat toate jocurile pe care le-a disputat, fiind liderul detaşat al clasamentului, cu 45 de puncte, după 15 etape. De altfel, bucureştenii au zece puncte avans faţă de ocupanta poziţiei locului secund, CSM Constanţa.

Biletele de intrare la jocul de marţi seara de la Arena Antonio Alexe, CSM Oradea – Dinamo Bucureşti, costă 15 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi. Ele se pot achiziţona online, de la Oradea Arena până marţi la ora 16, iar de marţi de la ora 17 de la sala de desfăşurare a evenimentului, Arena Antonio Alexe.

Acest meci este doar unul din jocurile dificile pe care elevii antrenorului Cosmin Liberţ le dispută în această săptămână, întrucât sâmbătă, 4 februarie, de la ora 17, ei vor întâlni şi echipa de pe locul 2, CSM Constanţa. Şi acel joc, care va conta pentru etapa a 16-a a Ligii Zimbrilor, va avea loc tot la Arena Antonio Alexe.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!