Handbaliştii de la CSM Oradea vor susţine în acest weekend ultimul joc pe teren propriu din anul 2022.

Vineri, de la ora 17, trupa bihoreană va primi, la Arena „Antonio Alexe”, replica formaţiei CSM Bucureşti, într-un joc foarte important. Astfel, pentru a mai putea spera la evitarea retrogradării, handbaliştii echipei orădene ar trebui să-şi adjudece acest meci. Nu se anunţă însă un duel deloc facil, echipa bucureştenă fiind ocupanta poziţiei a 4-a a clasamentului, cu 9 victorii în 13 meciuri.

De partea cealaltă, CSM Oradea ocupă poziţia a 14-a, ultima, fără niciun punct.

Jocul din etapa anterioară, cu Minaur Baia Mare, tot de pe teren propriu, le dă însă speranţe orădenilor că elevii antrenorului Cosmin Liberţ vor sparge gheaţa şi vor obține primul succes din Liga Zimbrilor.

De menţionat că în jocul tur, desfăşurat pe 27 august, orădenii au lăsat o impresie bună, meciul fiind echilibrat, însă gazdele s-au impus la o diferenţă de trei goluri, cu scorul de 29-26.

CSM Bucureşti vine la Oradea după ce a jucat în runda anterioară cu Steaua în deplasare şi a cedat la limită, cu scorul de 29-30.

Jocul de vineri, de la ora 17, de la Arena „Antonio Alexe”, dintre CSM Oradea şi CSM Bucureşti va fi arbitrat de cuplul A. Drăgănescu (din Gorj) – F. Rădulescu (din Mehedinţi), în timp ce observator din partea Federaţiei Române de Handbal va fi M. Barcan din Dolj.

Vineri, de la ora 17, se va mai disputa un joc în etapa a 14-a a Ligii Zimbrilor, iar la Bucureşti, CSA Steaua va primi replica moldovenilor de la CSM Vaslui. Restul partidelor se vor disputa sâmbătă şi duminică.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!