Handbaliştii de la CSM Oradea dispută sâmbătă un nou joc pe teren propriu în cadrul Ligii Zimbrilor. De această dată, adversară pentru echipa bihoreană va fi formaţia HC Buzău, într-un meci care este programat de la ora 16, la Arena Antonio Alexe.

Este din nou un joc cu o echipă din partea a doua a clasamentului, ceea ce face ca importanţa partidei să fie şi mai mare pentru trupa pregătită de antrenorii George Tăutu şi Cosmin Liberţ, care nu au obţinut vreo victorie până acum în şase jocuri disputate şi care acum vor încerca să facă tot ce-i posibil pentru a se impune şi a acumula primele puncte în clasament, astfel încât să nu rămână mult în urma plutonului formaţiilor din campionat.

Partida contează pentru etapa a VI-a a primei divizii, iar publicul orădean este aşteptat într-un număr cât mai mare la joc, pentru a susţine echipa gazdă, în speranţa obţinerii primului succes.

Accesul specatorilor la meci se va face pe bază de bilet, iar achiziţia acestuia se poate face online, respectiv la sediul clubului CSM Oradea, situat pe str. Traian Blajovici, nr. 24, în incinta Oradea Arena. De asemenea, abonamentele sunt valabile la acest meci.

Dacă formaţia orădeană se prezintă la această dispută cu 0 victorii şi 0 puncte, în schimb cei de la Buzău vin în Bihor după ce în runda anterioară au izbutit o mare victorie, scor 23-22, pe teren propriu, cu Steaua.

Orădenii au jucat în etapa anterioră la Turda, unde au cedat în faţa Potaissei, cu scorul de 28-37.

În clasament buzoienii ocupă locul 10, cu 6 puncte, iar orădenii sunt pe 13, penultima poziţie, fără niciun punct.

Meciul de handbal masculin CSM Oradea – HC Buzău, de sâmbătă, începând cu ora 16, de la Arena Antonio Alexe va fi arbitrat de cuplul clujean Sebastian Mârza – Cristian Nedelea.


Programul întregii etapa a 6-a a Ligii Zimbrilor la handbal masculin:

Miercuri, 28 septembrie

Minaur Baia Mare – Potaissa Turda  29-25

Vineri, 30 septembrie, ora 17:00

CSM Bucureşti – CSM Bacău

Sâmbătă, 1 octombrie

Ora 16:00  CSM Oradea  - HC Buzău

Ora 17:00  CSU din Suceava – CSM Odorheiu Secuiesc

Ora 18:00 CSM Vaslui – CSM Constanţa

Ora 18:30 CSM Focşani – SCM Politehnica Timişoara

Marţi, 15 noiembrie, ora 17:30

Steaua Bucureşti – Dinamo Bucureşti