În această săptămână debutează play-off-ul Superligii Naţionale de polo. Clasată pe locul 2 la finele sezonului regular, formaţia CSM Oradea se va confrunta în semifinale cu echipa de pe locul 3, Dinamo Bucureşti.

Meciurile se vor disputa după sistemul cel mai bun din cinci partide. Primele două jocuri vor avea loc la Oradea, așadar pe terenul echipei mai bine cotate, CSM. 

Jocul cu numărul 1 este programat joi, 28 aprilie, de la ora 19, iar meciul al doilea se va disputa vineri, 29 aprilie, de la ora 12.

Ambele dispute vor fi găzduite de Bazinul Crişul, lucrările de la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu" nefiind finalizate nici acum.

Seria disputelor se va muta apoi la Bucureşti pentru meciul 3 şi eventualul meci 4. În cazul în care va fi necesar meciul 5, acesta se va desfăşura la Oradea.

Reamintim că elevii antrenorilor Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu nu au o amintire tocmai plăcută cu dinamoviştii, ei fiind învinşi în faza grupelor Cupei României, la Alba Iulia, cu scorul de 12-11, pe data de 14 aprilie.

Trupa bihoreană va dori să demonstreze însă că acel joc a fost un simplu accident şi să se impună în ambele dispute de la Bazinul Crişul din această săptămână.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!