Poloiştii de la CSM Oradea încep vineri seara o serie de trei partide în deplasare, care se vor desfăşura pe durata a cinci zile. Dintre acestea, două sunt programate în campionatul intern, la Bucureşti, cu Steaua şi Sportul Studenţesc, iar una în Liga Campionilor Europeni, cu Waspo Hannover 1898.

În acest sens, trupa bihoreană pregătită de antrenorii Petar Kovacevic şi Ciprian Cîmpianu au făcut deja deplasarea spre Bucureşti, unde, vineri seara, va susţine primul duel din noul sezon cu rivala din competiţiile interne, Steaua Bucureşti. Jocul cu steliştii va avea loc la bazinul din Otopeni cu începere de la ora 20 şi va conta pentru etapa a 3-a a Superligii Naţionale.

Reamintim că CSM Oradea este liderul clasamentului în competiţia internă după două etape şi a avut un parcurs bun până acum şi în cupele europene, unde s-a calificat pe tabloul principal al Ligii Campionilor. 

Cât priveşte echipa stelistă, aceasta se bazează în continuare pe un nucleu format din cei mai importanţi jucători autohtoni, plus încă câţiva sportivi străini cu experienţă în competiţia internă. 

Va fi primul joc în deplasare în acest sezon pentru echipa orădeană, care va putea fi urmărită în duelul cu Steaua în direct pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Polo.

Apoi, sâmbătă dimineaţă, cu începere de la ora 10:30, CSM Oradea va întâlni Sportul Studenţesc, într-un joc ce va avea loc la Bazinul Floreasca din Capitală şi care se va desfăşura în devans în cadrul Superligii Naţionale. Şi acest meci va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al Federaţiei Române de Polo.

Ulterior, în cursul zilei de luni, delegaţia clubului orădean se va deplasa din Bucureşti spre Germania, unde, marţi seara, va debuta în grupele Champions League. Cu începere de la ora 21, CSM-ul va întâlni campioana Germaniei, Waspo Hannover 1898, echipă care însă recent a pierdut în SuperCupa Germaniei, fiind învinsă tocmai de Spandau 04 Berlin, echipă pe care orădenii au învins-o în turneul de calificare al Ligii Campionilor.

Partida dintre Waspo Hannover 1898 şi CSM Oradea va putea fi urmărită în direct pe platforma euroaquaticstv.com.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!