Poloiştii de la CSM Oradea vor participa săptămâna viitoare, la Bucureşti, la cel de-al treilea turneu din actualul sezon al Superligii Naţionale.

Conform Federaţiei Române de Polo, turneul va avea loc în perioada 25-29 noiembrie, la bazinul Tolea Grinţescu - Floreasca.

Orădenii, care săptămâna trecută au fost prezenţi la turneul de Liga Campionilor de la Budapesta, vor debuta în turneul de la Bucureşti miercuri, 25 noiembrie, când vor susţine, de la ora 16.30, meciul cu Rapid. Partida va fi difuzată pe Look Sport.

Joi, 26 noiembrie, CSM Oradea se va duela cu concitadina Crişul Oradea, de la ora 10, pentru ca de la ora 16.30 să întâlnească Amefa Arad.

Vineri, 27 noiembrie, vor fi din nou două meciuri, de la ora 10, în compania celor de la Politehnica Cluj Napoca, iar de la ora 17.30, duelul cu Dinamo, transmis şi acesta în direct de Look Sport.

De altfel, şi partidele de sâmbătă, cu începere de la ora 17, cu Sportul Studenţesc, şi duminică, de la ora 13.30, cu Steaua, aceeași televiziune. 

Astfel, patru din cele şapte jocuri ale echipei CSM Oradea din cadrul acestui turneu vor putea fi urmărite pe micul ecran.

Poloiştii de la CSM Oradea au participat până acum doar la unul din cele două turnee de Superligă Naţională desfăşurate în această ediţie de campionat. Este vorba despre primul turneu, care s-a desfăşurat la Focşani. Acolo, CSM Oradea a disputat şase meciuri, a câştigat cinci şi a pierdut unul, cu Steaua. Din păcate, la cel de-al doilea turneu al sezonului din campionatul intern, formaţia orădeană de polo nu s-a putut prezenta, după ce s-a confruntat cu zece cazuri de Covid-19 printre jucătorii din lot.