După victoria de la Medgidia, handbaliştii de la CSM Oradea se reîntorc pe teren propriu în acest weekend. Ei vor susţine, duminică, jocul cu CSO Teutonii Ghimbav, în cadrul etapei a 9-a din play-off-ul Diviziei A.

Aflaţi pe locul 4 al clasamentului, orădenii mai speră la primele două poziţii, cele care duc direct în Liga Naţioanlă şi tocmai de aceea îşi doresc cu ardoare o victorie în partida care va avea loc duminică de la la ora 17 la Arena Antonio Alexe.

Elevii antrenorilor Cosmin Liberț și Dan Pițigoi pornesc, de altfel, favoriţi în acest joc, după ce în partidele precedente din acest sezon cu CSO Teutonii Ghimbav s-au impus de fiecare dată. Confruntarea din tur, desfăşurată în județul Brașov, a revenit orădenilor cu scorul de 33-30. Prima dispută a avut loc însă tot pe terenul echipei din Ghimbav, în 2023, în barajul din Cupa României,  când CSM Oradea s-a impus și atunci.

În prezent, handbaliştii orădeni au 10 puncte la activ și se situează pe locul al 4-lea în clasament din totalul de șapte poziții, la egalitate cu a 3-a clasată, CSM Făgăraș, fiind la cinci puncte în urma celei de-a 2-a clasate, CSM Alexandria – formație situată pe loc de promovare directă în acest moment.

La rândul lor, jucătorii de la Ghimbav au 4 puncte și ocupă locul 7, ultimul în clasament.

Ca de obicei, intrarea spectatorilor la jocul de la Arena Antonio Alexe, dintre CSM Oradea şi CSO Teutonii Ghimbav, programat să înceapă la ora 17, va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!