Handbaliștii de la CSM Oradea dispută joi o nouă partidă pe teren propriu. De această dată, echipa pregătită de antrenorii Cosmin Liberț și Dan Pițigoi primește vizita formației CSM Reșița, într-un joc programat cu începere de la ora 17.30 la Arena Antonio Alexe.

Meciul contează pentru etapa a 11-a a play-off-ului Diviziei A și este decisiv pentru menținerea șanselor matematice de promovare directă pentru formația orădeană. Victoria este absolut necesară. Pentru un loc direct promovabil contează însă și rezultatele echipei CSM Alexandria, formație care ocupă în prezent locul 2 în clasament.

Momentan CSM Oradea se situează pe poziția a 4-a, în timp ce CSM Alexandria este pe locul 6. Dacă bihorenii au acumulat până în prezent 13 puncte în play-off, în schimb reșițenii au numai 7 puncte.

Reamintim că formația bihoreană vine după eșecul suferit la Odorheiu Secuiesc, în timp ce reșițenii au stat în ultima etapă desfășurată. Anterior însă, ei au cedat pe teren propriu în compania aceluiași oponent.

Cum în tur CSM Reșița s-a impus pe teren propriu destul de clar, cu scorul de 33-25, în fața roș-albaștrilor, se așteaptă ca aceștia să fie dornici acum și de o revanșă.

Ca de obicei, accesul publicului va fi liber și de această dată, la jocul CSM Oradea - CSM Reșița, din Arena Antonio Alexe, de joi, de la ora 17.30.

În celelalte două partide ale etapei a 11-a din play-off-ul Diviziei A la handbal masculin, CSM Făgăraș va primi vizita liderului CSM Odorheiu Secuiesc, iar CSM Alexandria va juca acasă cu CSO Teutonii Ghimbav. În schimb, formația CS Medgidia va avea liber de această dată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!