Poloiştii de la CSM Oradea vor susţine joi meciul cu numărul 3 din semifinala Superligii Naţionale cu Dinamo.  

Jocul este programat cu începere de la ora 11, iar dacă echipa bucureşteană se va impune, va mai avea loc şi meciul cu numărul 4, tot în bazinul echipei Dinamo, o zi mai târziu, vineri, de la aceeaşi oră, 11.

Semifinala se joacă după sistemul "cel mai bun din cinci întâlniri". După primele două partide, care au avut loc săptămâna trecută la Oradea, CSM conduce la general cu 2-0.

Astfel, trupa pregătită de antrenorii Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu are nevoie de o singură victorie în cele trei jocuri care ar mai fi de disputat cu dinamoviştii. Dacă se vor impune, însă, în meciul 3, seria disputelor se va încheia, iar orădenii vor merge în marea finală.

În partidele de la Oradea, desfăşurate la bazinul Crişul, CSM a câştigat în faţa bucureştenilor de la Dinamo cu 12-9 şi 15-9. Totuşi, chiar dacă au prima şansă, vicecampionii trebuie să fie conştienţi că se poate întâmpla orice, Dinamo fiind echipa care a întrecut formaţia orădeană în faza grupelor din Cupa României, de la Alba Iulia, competiţie desfăşurată luna trecută.

Dacă va fi necesar, meciul 5 se va ține tot la Oradea.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!