După ce la finele săptămânii trecute s-a impus în deplasare, în ambele jocuri disputate la Braşov, în deschiderea semifinalei Superligii Naţionale dintre CSM Oradea şi Corona Sportul Studenţesc, poloiştii orădeni, vicecampioni naţionali en-titre, pregătesc meciurile de acasă, programate în partea a doua a acestei săptămâni.

Meciurile cu numerele 3 şi 4 dintre cele două echipe sunt prevăzute pentru joi şi vineri. În cazul în care orădenii câştigă partida de joi seara, meciul de vineri nu se va mai disputa, elevii antrenorului Dorin Costrăş urmând a obţine calificarea.

Partida a treia va avea loc joi, cu începere de la ora 18, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu". Echipa bihoreană aşteaptă cât mai mulţi suporteri în tribune, mai ales că intrarea va fi liberă.

În cazul în care cei de la Corona Sportul vor câştiga meciul de joi seara, partida a patra se va disputa, vineri, cu începere de la ora 12, la Bazinul Olimpic "Ioan Alexandrescu".

Dacă şi vineri vor câştiga oaspeţii, atunci meciul decisiv, cel de-al cincilea, va avea loc la Braşov, săptămâna viitoare, marţi.

Poloiştii de la CSM Oradea au, deci, trei şanse de a obţine calificarea, ca urmare a performanţei pe care au obţinut-o săptămâna trecută, când s-au impus în faţa Coronei Sportul Studenţesc, cu 5-3, respectiv 8-7.

În cealaltă semifinală, Steaua conduce Dinamo cu 2-0 la general după primele două dispute susţinute în bazinul steliştilor.