După două jocuri reuşite în debutul acestui an, handbaliştii de la CSM Oradea se duelează sâmbătă, la Braşov, cu CSO Teutonii Ghimbav, o echipă care provine din Seria A a campionatului Diviziei A, dar pe care bihorenii au învins-o în turul preliminar al cupei, tocmai pe terenul ei.

Jocul de sâmbătă cu CSO Teutonii va conta acum pentru etapa a 2-a a play-off-ului Diviziei A şi va debuta sâmbătă de la ora 13:30, în Sala Metrom din Braşov.

De menţionat că ambele formaţii au obţinut victorii în cadrul etapei inaugurale a play-off-ului şi ambele s-au impus la limită. Astfel, dacă CSM Oradea a câştigat pe teren propriu, cu scorul de 24-23, în faţa celor de la CS Medgidia, jucătorii de la CSO Teutonii Ghimbav au triumfat în deplasare, cu scorul de 32-31, pe terenul echipei CSM Reşiţa.

Ca urmare, se anunţă un duel foarte disputat sâmbătă în Sala Metrom din Braşov, în cadrul căruia trupa pregătită de Cosmin Liberţ va încerca să obţină din nou victoria, aşa cum a făcut-o şi în luna decembrie, în jocul din barajul Cupei României, când s-a impus cu scorul de 29-28.


Programul complet al etapei a 2-a din play-off-ul Diviziei A la handbal masculin:

Vineri

Ora 18:00 CSM Odorheiu Secuiesc - CSM Reşiţa 

Sâmbătă
Ora 13:30 CSO Teutonii Ghimbav - CSM Oradea 
Ora 18:00 CS Medgidia - CSM Făgăraş
CSM Alexandria stă

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!