Formaţia de polo juniori II a clubului CSM Oradea va susţine în acest sfârşit de săptămână la Bucureşti jocurile turneului retur din faza finală a Campionatului Naţional de la această categorie de vârstă.

Evenimentul este programat la Bazinul Steaua din Bucureşti, de vineri până duminică, iar pe lângă trupa pregătită de antrenorul Christian Sandor, din Oradea mai participă CS Crişul. Celelalte participante sunt: Steaua Bucureşti, Triumf Bucureşti, Dinamo Bucureşti şi CSM Cluj-Napoca.

Turneul tur s-a desfăşurat în februarie, când CSM Oradea a repurtat trei victorii şi a suferit două înfrângeri. Cu un total de 9 puncte, bihorenii se situează pe locul al 4-lea, la trei puncte în spatele Stelei, respectiv la unul în urma celor de la Triumf şi Dinamo.

Vineri, în prima zi, CSM Oradea va juca de la ora 8:30 cu CSM Cluj-Napoca, iar de la ora 19:00 cu Steaua.

Sâmbătă, în ziua a doua, cele două formaţii orădene CSM şi Crişul se vor întâlni în meci direct, de la ora 10:30, iar seara, de la ora 19:00, CSM va întâlni Triumf Bucureşti.

În fine, duminică, în ultima zi a turneului, CSM Oradea o va avea ca adversară pe Dinamo, într-un meci ce va debuta de la ora 10:30.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!