Handbaliştii echipei CSM Oradea participă în partea a doua a acestei săptămâni la Baia Mare, de joi până sâmbătă, la un turneu de pregătire care reuneşte patru formaţii: echipele de ligă naţională AHC Potaissa Turda şi CSM Satu Mare şi formaţiile din Divizia A CS Minaur Baia Mare şi CSM Oradea.

În prima partidă, elevii antrenorului Sebastian Tudor întâlnesc echipa AHC Potaissa Turda, joi, de la ora 19. Apoi, vineri, cu începere de la ora 14:45, bihorenii vor juca în compania celor de la CSM Satu Mare. În fine, în ultima partidă, CSM Oradea o va întâlni pe echipa gazdă, CS Minaur Baia Mare, sâmbătă, de la ora 13.

Jocurile sunt programate la Sala Sporturilor Lascăr Pană din localitate, iar la sfârşit se vor acorda şi două premii speciale, pentru cel mai bun portar şi pentru cel mai tehnic jucător.

Pentru acest turneu, Tudor nu se va putea baza pe serviciile a doi jucători, Elvis Acsinia şi Vlad Păunescu, în continuare cu probleme medicale. În schimb, cu echipa orădeană se află în pregătiri în această perioadă un tânăr jucător, de 19 ani, provenit de la CSM Bucureşti. Este vorba despre Cristopher Sebastien Iozu, inter stâng, cel care va fi împrumutat până în vară. 

"Oricum eram un lot numeric restrâns, iar prin problemele medicale pe care le avem cu unii jucători ne-ar fi fost foarte greu, de aceea am decis să îl împrumutăm pe acest tânăr jucător", a declarat tehnicianul formaţiei CSM.