Handbaliştii de la CSM Oradea revin pe teren propriu după ce au suferit la Reşiţa prima înfrângere din actuala ediţie de campionat. Duminică seară, de la ora 18, roş-albaştrii vor primi vizita liderului actual din Seria A a Diviziei A, formaţia Universitatea Cluj, principala contracandidată a bihorenilor în lupta pentru prima poziţie în serie.

Meciul, care contează pentru etapa a 7-a a campionatului, va avea loc la Arena Antonio Alexe şi va opune ocupantele primelor două poziții ale ierarhiei la zi.

Echipa clujeană, care a mai evoluat la Oradea în acest sezon, dar în cupă, are 15 puncte în campionat, maximum posibil, în timp ce elevii antrenorului Cosmin Liberţ ocupă locul 2, cu trei puncte mai puţin, 12, după ce au suferit reunda anterioară, la Reşiţa, prima înfrângere din actuala ediţie a ligii secunde.

Reamintim că primul joc dintre CSM Oradea şi Universitatea Cluj Napoca s-a desfăşurat pe data de 2 octombrie, tot la Arena Antonio Alexe, şi s-a încheiat cu scorul de 28-27 pentru orădeni, în primul tur al Cupei României.

Precum s-a întâmplat atunci, şi de această dată, se aşteaptă ca duelul dintre cele mai bune echipe din Seria A a Diviziei A să fie foarte disputat.

Ca atare, publicul orădean este aşteptat în număr cât mai mare la acest joc, intrarea spectatorilor fiind liberă şi de această dată.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!