Poloiştii de la CSM Oradea şi-au încheiat duminică jocurile de la turneul din Ungaria, de la Budapesta, din cadrul turului preliminar al Ligii Campionilor Europeni.

Aşa cum era de aşteptat, şi de această dată, bihorenii au trebuit să se recunoască învinşi, pierzând cu scorul de 8-13 jocul de clasament cu ruşii de la Sintez Kazan. În meciul de duminică, pe reprize s-a consemnat: 3-4, 0-2, 1-1 şi 4-6.

Cinci din cele opt goluri ale formaţiei bihorene au fost reuşite de Dragoljub Rogac, în timp ce celelalte trei le-au marcat Vlad Georgescu, Seiya Adachi şi Silvian Colodrovschi.

Reamintim că parcursul echipei orădene la acest turneu de Champions League a fost în pus în dificultate de cazurile de Covid. De altfel, delegaţia orădeană s-a deplasat la Budapesta în mai multe etape, din cauza testărilor şi a legislaţiei în vigoare. Cel mai mult a contat însă faptul că, înainte de turneu, poloiştii de la CSM nu s-au putut antrena, pentru că au fost în carantină. Astfel se face că în primele partide ale turneului, bihorenii au înregistrat scorurile 1-18 cu AN Brescia şi 9-16 cu Vouliagmeni din Grecia.

Totuşi, partea pozitivă pentru echipa orădeană de polo este că va participa în continuare în acest sezon în cupele europene, urmând să evolueze de acum în LEN Euro Cup. Dacă nu s-ar fi prezentat la turneul de la Budapesta, cum a făcut-o echipa turcă Enka Istanbul, atunci nu ar mai fi dobândit posibilitatea de a evolua în continuare în cea de-a doua competiţie continentală intercluburi.