Aşa cum era de aşteptat, poloiştii de la CSM Oradea s-au impus cu scorul de 28-9 în duelul cu concitadinii de la CSM Oradea, în partida desfăşurată miercuri seara la Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu, în cadrul Superligii Naţionale.

Jocul a fost controlat de elevii antrenorilor Ciprian Cîmpianu și Christian Sandor, care după primele opt minute de joc au ajuns să conducă cu scorul de 7-1.

În sfertul secund, CSM a înscris tot de şapte ori, dar a şi luat trei goluri, astfel că la pauza mare tabela de marcaj a indicat scorul de 14-4.

Roş-albaştrii au continuat să controleze partida şi după pauza mare, astfel că în sfertul III s-au impus cu 6-2, pentru a conduce în ultima pauză cu 20-6. 

Ultima secvenţă a adus încă cinci goluri în contul CSM-ului, în timp ce CSU a reuşit să înscrie de trei ori, astfel că scorul final a fost 25-9 pentru echipa vicecampioană.

A fost cea de-a patra victorie din patru posibile pentru CSM Oradea în Superliga Naţională de polo în 2024, după succesele obţinute în partidele cu Sportul Studențesc, Rapid București și Politehnica Cluj-Napoca.

Acesta a fost însă primul meci din noul an, când CSM Oradea s-a bazat pe toţi jucătorii din lot, după ce Radoslav Filipovic, David Beleneysi şi Levente Vancsik s-au alăturat formaţiei, în urma întoarceri de la echipele naţionale.

În jocul de miercuri seară, Filip Gardasevic a fost cel mai eficace, cu opt goluri înscrise. El a fost urmat de: David Belenyesi și Istvan Szabo cu câte patru goluri, Nichita Ilisie și Ferenc Czenk cu câte trei goluri, în timp ce Darian Luncan, Ianis Soponar și Levente Vancsik au marcat câte un gol pentru CSM Oradea.

De la CSU Oradea au marcat: Adrian Pășcăluța și Balazs Csato, câte trei goluri fiecare.

Pentru vicecampionii de la CSM Oradea urmează în luna martie jocurile cu Dinamo şi Steaua, singurele pe care le mai au de disputat în sezonul regulat al Superligii Naţionale. Meciul cu Dinamo va avea loc la Bucureşti, în jurul datei de 23 martie, iar partida cu Steaua este programată la Oradea pe 29 martie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!