Handbaliştii de la CSM Oradea au obţinut o nouă victorie în actualul sezon al campionatului Diviziei A. Astfel, sâmbătă, elevii antrenorului George Tăutu s-au impus cu scorul de 40-25 pe terenul celor de la AHC Drobeta Turnu Severin.

Jocul, care a contat pentru etapa a 11-a a campionatului Diviziei A, a consfiinţit victoria cu numărul 10 pentru orădeni, care, cu acest prilej, au obţinut matematic calificarea pentru faza următoare a competiţiei.

După cum o arată şi scorul, meciul a fost controlat cu autoritate de orădeni, care s-au desprins la zece goluri la jumătatea confruntării, scor 22-12.

Cum şi în repriza secundă, CSM-ul a fost mai eficace decât adversarul, marcând 18 goluri, faţă de doar 13 ale severinenilor, bihorenii au câştigat la o diferenţă de 15 goluri, cu scorul de 40-25.

În partida de sâmbătă, principalii marcatori ai formaţiei orădene au fost Mledenciu, cu 11 goluri, şi Szabo, autor a 8 goluri. I-au urmat: Băban – cu 5 goluri, Mlinarcsik – cu 4 goluri,’ Bora şi Oară – autori a câte 3 goluri fiecare, Breban şi Farcaş – câte 2 goluri fiecare, Sfârlea şi Szasz – cu câte 1 gol.

De la gazde, cel mai eficace s-a dovedit a fi Vărzaru, care a înscris 11 goluri.

După acest succes, CSM Oradea a ajuns la 30 puncte acumulate, fiind lider autoritar al Seriei C din Divizia A. Pe locul al doilea se află acum Universitatea Craiova, care a acumulat 22 de puncte.

Învinsă la Sânnicolau Mare, CSM Reşiţa a coborât pe locul 3, cu 20 de puncte.

Iată şi celelalte rezultate ale etapei a 11-a din campionatul Diviziei A, Seria C, la handbal masculin:

Unirea Sânnicolau Mare - CSM Reşiţa 35-34

Universitatea Craiova - CSU Politehnica Timişoara 34-29

CSU C-tin Brâncuşi Târgu Jiu - SCM Politehnica Timişoara 31-27

În următoarea etapă, CSM Oradea va evolua sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 12, la Arena Antonio Alexe, în compania formaţiei CSU C-tin Brâncuşi Târgu Jiu.