Echipa de handbal masculin CSM Oradea a obţinut, miercuri, o victorie clară, la Sighişoara, într-un meci pe care l-a disputat în devans în cadrul etapei a XXII-a din Seria B a campionatului Diviziei A la handbal masculin.

Partida în care formaţia bihoreană a întâlnit echipa locală CNE s-a încheiat cu scorul de 42-31. Jocul a avut o primă parte mai echilibrată, în cadrul căreia s-au marcat multe goluri. Astfel, la jumătatea confruntării scorul a fost 22-19 în favoarea elevilor antrenorului Sebastian Tudor.

În partea a doua, lucrurile s-au simplificat, după ce CNE din localitate nu a reuşit să menţină ritmul pe faza ofensivă, iar diferenţa a urcat la 11 lungimi, scor 42-31.

În acest fel, handbaliştii bihoreni au obţinut cel de-al 14-lea succes stagional. Ei au însă şi trei rezultate de egalitate şi două înfrângeri şi se situează pe locul al II-lea, cu un total de 45 puncte acumulate.

După această partidă, echipa orădeană de handbal masculin va lua o pauză având în vedere că restul jocurilor din etapa a 22-a se dispută doar după sărbătorile pascale. De asemenea, CSM va sta în etapele a 23-a şi a 24-a. Astfel, următorul meci este programat pentru data de 20 mai, în compania celor de la HC Sibiu, meci care se va disputa la Oradea.

În acest context şi cu ocazia sărbătorilor de Paşti, tehnicianul Sebastian Tudor le va oferi zece zile de vacanţă elevilor săi.