Echipa de handbal masculin CSM Oradea a disputat în această săptămână o nouă partidă în cadrul campionatului Diviziei A. În runda a doua a returului de campionat din Seria A, o rundă intermediară desfăşurată la jumătatea acestei săptămâni, bihorenii au evoluat miercuri în deplasare, pe terenul timişenilor de la Unirea Sânnicolau Mare, unde au reuşit să se impună la o diferenţă de cinci goluri, cu scorul de 39-34.

Jocul a fost extrem de echilibrat în prima sa parte, când cele două combatante s-au perindat la conducere, dar în pauză s-a intrat cu scor egal, 18-18.

Meciul a fost disputat şi în repriza a doua. După ce o perioadă cu egalitate pe tabelă, CSM-ului a reuşit să se desprindă la trei goluri. Echipa gazdă a revenit şi a reuşit să egaleze din nou, la 27 şi 28, după care chiar a trecut la conducere.

Oradea a egalat la 30, iar apoi a reuşit să marcheze de şase ori la rând pentru a se desprinde decisiv pe tabelă.

Jocul s-a încheiat cu scorul de 39-34 în favoarea echipei bihorene, care a ajuns la cea de-a şasea victorie şi totalizează 18 puncte. Astfel, elevii antrenorului Cosmin Liberţ îşi păstrează locul al IV-lea al clasamentului.

În meciul din deplasare cu Unirea Sânnicolau Mare, pentru CSM, Ciprian Aungurenci a fost principalul marcator, cu 12 goluri. El a fost secondat de Viorel Boşca, autor a 9 goluri, în timp ce Alexandru Farcaş a înscris de 4 ori, Florin Breban a marcat de 3 ori, Ionuţ Băban, Csongor Szasz, Alexandru Popa, Deniss Kirsch şi Mihai Milu au înscris câte 2 goluri, iar Sebastian Sfârlea a reuşit un gol pentru orădeni. De la gazde, Ioan Claudiu Stan a fost cel mai eficace, cu 15 goluri.

În etapa viitoare, CSM Oradea va juca pe teren propriu, sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 18, cu ultima clasată, CSU Politehnica Timişoara. Jocul va ave loc la Arena Antonio Alexe, intrarea spectatorilor va fi liberă.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!