După eşecul usturător din faţa rivalilor de la CSA Steaua, poloiştii de la CSM Oradea s-au reabilitat sâmbătă, când au întâlnit, tot în capitală, echipa Sportul Studenţesc. În faţa unui adversar mult mai modest, formaţia bihoreană s-a impus clar cu scorul de 23-4, într-un meci ce s-a desfăşurat în devans pentru campionatul Superligii Naţionale.

Jocul, care a avut loc la bazinul Floreasca, a fost dominat cu autoritate de orădeni, care au marcat primele şase goluri ale partidei, iar apoi şi-au adjudecat primul sfert cu 7-1.

Şi sfertul al doilea l-au câştigat clar, cu 6-1, astfel că la jumătatea confruntării elevii antrenorilor Petar Kovacevic şi Ciprian Cîmpianu conduceau cu 11 goluri, scor 13-2.

Nici în cea de-a doua jumătate a partidei lucrurile nu s-au schimbat, CSM a continuat să marcheze, iar în ultima pauză conducea deja cu 18-2.

Ultimele opt minute au adus alte cinci goluri în contul orădenilor, în timp ce studenţii bucureşteni au reuşit să înscrie şi ei de două ori, pentru a-se consemna un rezultat final de 23-4 în favoarea orădenilor, care ajung la a treia victorie în campionat, dar din patru partide.

Petar Velkic a fost de departe cel mai bun marcator pentru CSM Oradea, cu 6 goluri, în timp ce Istvan Szabo și Ivan Gusarov au avut câte 3 reușite, Tiberiu Negrean, Nichita Ilisie, Levente Vancsik și Ferenc Czenk au marcat de câte 2 ori, iar Mihnea Gheorghe, Adrian Pășcăluță și Tomasso Insinna au înscris câte un gol.

De la studenţii bucureşteni, două din cele patru goluri le-a înscris Andrei Ionescu.

De la Bucureşti, echipa orădeană se va deplasa în Germania, acolo unde marţi seara, de la ora 21, va susţine primul joc din Grupa A a Ligii Campionilor Europeni, în compania campioanei ţării gazdă, Waspo Hannover 1898.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!