Sportivii clubului CSM Oradea şi-au adjudecat şase medalii la întrecerile Cupei României de judo seniori, competiţie care s-a desfăşurat în weekend la Poiana Braşov.

Elevii antrenorului Emil Morar au avut o prestaţie bună, reuşind să se claseze pe locul al III-lea în clasamentul general pe medalii.

CSM Oradea s-a prezentat cu 8 sportivi, fiind clubul cu cel mai mare număr de reprezentanţi. Orădenii au cucerit şase medalii, dintre care două au fost de aur şi patru de argint. De notat însă că nu mai puţin de 19 cluburi au obţinut cel puţin o medalie.

La masculin, echipa orădeană a cucerit cel mai mare număr de medalii și, totodată, a fost singurul club care a obţinut mai mult de o medalie de aur.

Cele două medalii de aur au fost obţinute de sportivii Vlad Vişan, care s-a situat pe primul loc în cadrul categoriei - 81 kg, şi de Alex Creţ, situat pe prima treaptă a podiumului la - 90 kg.

Pe locul 2 şi în posesia medaliilor de argint au intrat: Robert Boldiş, la categoria – 66 kg, Laszlo Szoke la – 73 kg, Răzvan Bodea, care a concurat în limitele categoriei 90 kg, şi Daniel Matei la – 100 kg.

După întrecerile individuale, în aceeaşi locaţie s-a desfăşurat şi Campionatul Naţional U23 pe echipe. Aici, CSM Oradea s-a clasat pe locul al II-lea din totalul de cinci echipe participante, cucerind medaliile de argint.