La o zi după ce a hotărât cum să fie încheiat actualul sezon competiţional, după ridicarea stării de urgenţă, Federaţia Română de Handbal a stabilit, joi, şi componenţa grupei din cadrul turneului semifinal al Diviziei A, competiţie din care face parte şi echipa CSM Oradea.

Reamintim că formaţia antrenată de George Tăutu şi-a asigurat prezenţa în această fază a competiţiei ca urmare a deciziei Consiliului de Administraţie al FRH, din 22 aprilie, de a relua activitatea competiţională în cursul lunii iunie.

Prin acea decizie, conducerea Federaţiei a anulat ultimele meciuri din sezonul regulat, astfel că CSM Oradea a fost declarată câştigătoarea Seriei D din Divizia A, după ce în momentul întreruperii campionatului ocupa primul loc, cu 15 victorii, un rezultat de egalitate şi două înfrângeri.

Conform stabilirii făcute de FRH pentru turneul semifinal al campionatului celui de-al doilea eşalon, CSM Oradea a fost repartizată în Grupa 2, alături de CS Medgidia (locul 1 în Seria B), Magnum Botoşani (locul 2 în Seria A) şi Universitatea Cluj-Napoca (locul 2 în Seria C).

Turneul semifinal a fost programat pentru perioada 12-14 iunie.

În caz de calificare, handbaliştii de la CSM Oradea vor evolua, o săptămână mai târziu, adică în perioada 27-29 iunie, la turneul final. Dacă va trece şi de turneul final al campionatului Diviziei A, bihorenii vor obţine accesul la barajul de promovare.