Poloiştii de la CSM Oradea şi-au aflat programul din cadrul celui de-al doilea turneu al Superligii Naţionale, turneu care se va desfăşura în perioada 28 octombrie - 1 noiembrie, la Braşov.

Potrivit informațiilor transmise în teritoriu de Federaţia Română de Polo, în total, opt echipe se vor duela pe sistemul fiecare cu fiecare, similar celor consemnate la primul turneu, desfăşurat la Focşani, săptămâna trecută.

Principala noutate la acest turneu, programat săptămâna viitoare, o va constitui apariţia echipei Amefa Arad, formaţie ce a absentat de la primul turneu.

La Braşov, CSM Oradea va susţine primul joc miercuri, 28 octombrie, de la ora 20.30, în compania celor de la Rapid Bucureşti. Apoi, în cursul zilei de joi, 29 octombrie, elevii antrenorului Dorin Costrăş vor disputa două partide, de la ora 11, cu concitadina Crişul Oradea, iar de la ora 16, în compania celor de la Amefa Arad.

Turneul va continua vineri, 30 octombrie, când vor avea loc tot două runde. De la ora 8, CSM Oradea va întâlni Politehnica Cluj, pentru ca de la ora 20.30 să se dueleze cu Dinamo Bucureşti.

Penultima etapă este programată pentru sâmbătă, 31 octombrie, când CSM o va avea ca adversară pe Sportul Studenţesc, de la ora 14.30, iar ultima, duminică, 1 noiembrie, când orădenii de la CSM îi vor avea ca adversari pe marii rivali de la Steaua Bucureşti, într-un joc programat să debuteze de la ora 13:30.

Reamintim că după desfăşurarea primului turneu, de la Focşani, în clasamentul Superligii Naţionale de polo, ediţia 2020-2021, CSM Oradea ocupă locul 2, cu 15 puncte, cu trei puncte mai puţin decât Steaua, aflată pe primul loc. Pe poziţia a 3-a se află Dinamo, cu 12 puncte, locul 4 este deţinut de Rapid, cu 9 puncte. Sportul Studenţesc se află pe poziţia a 5-a, cu 6 puncte, Crişul Oradea ocupă locul 6, cu 3 puncte, în timp ce Politehnica Cluj Napoca, fără niciun punct, se situează pe poziţia a 7-a.