Câştigătoarea Cupei României la polo din acest an, echipa CSM Oradea şi-a stabilit lotul de jucători pentru următorul sezon competiţional, lot pe care la introdus şi pe lista celor de la LEN, pentru meciurile din cupele europene, şi pe care conducerea clubului l-a prezentat pe site-ul oficial.

În afara jucătorlui sârb Dragoljub Rogac, a cărui legitimare a fost anunţată în urmă cu câteva săptămâni, din cadrul lotului se remarcă în primul rând jucătorul japonez Seya Adachi, în vârstă de 25 de ani, care a revenit la clubul bihorean. În schimb, lipseşte celălalt japonez care a evoluat sezonul trecut la CSM, Yusuke Inaba.

O altă noutate o constituie internaţionalul român Alexandru Vătrai (23 de ani), venit de la Steaua Bucureşti. Un alt tânăr jucător bucureştean, Theodor Filotti, a venit la formaţia bihoreană în această vară, de la Dinamo.

Printre juniorii promovaţi de la clubul Crişul se numără Richard Orsos.

Lotul echipei orădene de polo CSM, anunţat de conducerea clubului pentru noul sezon al cupelor europene: Cristian Dobre, Viktor Kovats, Bogdan Remeş, Ramiro Georgescu, Raul Ionuţ Gavriş, Flavius Nichita Ilisie, Ferenc Istvan Czenk, Alex Gabriel Popoviciu, Silvian Colodrovschi, Vlad Luca Georgescu, Alexandru Vătrai, Richard Orsos, Horaţiu Bogdan Ilisie, Theodor Filotti şi Gojko Pjetlovic (Serbia), Dragoljub Rogac (Serbia) şi Seya Adachi (Japonia).

Antrenorii echipei orădene sunt Dorin Costrăş şi Ciprian Cîmpianu. 

În această perioadă, patru dintre componenţii echipei bihorene se află în cantonamentul echipei naţionale, la Izvorani. Este vorba despre Vlad Georgescu, Alexandru Vătrai, Nichita Ilisie şi Silvian Colodrovschi.