Tinerii poloişti ai clubului CSM Oradea s-au calificat pentru faza finală a Campionatului Naţional U17, după ce au obţinut numai victorii la cel de-al doilea turneu regional al Zonei Nord, care s-a desfăşurat la finele săptămânii la Târgu Mureş.

Elevii antrenorilor Christian Sandor şi Sandor Nagy au început cu o victorie la masa verde, în faţa celor de la CSM Cluj-Napoca, aceasta pentru că echipa clujeană nu a avut viza medicală.

Apoi, tinerii poloişti orădeni au surclasat gazdele de la Partizan Târgu Mureş, cu 16-6. A urmat meciul cu Viitorul Cluj-Napoca, echipă pe care au învins-o şi mai clar, cu scorul de 26-5.

În fine, în ultimul joc, poloiştii de la CSM Oradea i-au avut ca adversari pe concitadinii de la Crişul Oradea. Meciul a fost unul echilibrat, dar la final CSM-ul s-a impus cu 14-13.

Cum la primul turneu, desfăşurat luna trecută, la Oradea, formaţia clubului CSM a avut două victorii şi o înfrângere, echipa pregătită de Christian Sandor şi Sandor Nagy a terminat faza de calificare cu şase victorii şi o înfrângere, asigurându-şi prezenţa la faza finală.

Şi cealaltă formaţie orădeană, CS Crişul, a obţinut acest deziderat, după ce, la Târgu Mureş, s-a impus în celelalte trei jocuri: scor 35-7 cu Viitorul Cluj, 17-7 cu CSM Cluj şi 18-5 cu Partizan Târgu Mureş. 

Echipa Crişul Oradea este antrenată de Marcel Haşaş şi condusă de expertul sportiv Cosmin Goina.

Turneul final al Campionatului Naţional la polo masculin U17 va avea loc la Bucureşti, în perioada 9-12 februarie.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!